an online Instagram web viewer
  • atiqah_mahzan

    @atiqah_mahzan

Images by atiqah_mahzan

KFC last, janji

#janjidipetai
Demi sesuap nasi
Demi sesuap nasi
Dalam mengutip pengalaman hidup, banyak perkara perlu dikorbankan.
.
Paling susah untuk direlakan emosi dan perasaan.
.
Tetapi sekali berjaya, itu adalah kemenangan buat kita.

#keepmoving
Dalam mengutip pengalaman hidup, banyak perkara perlu dikorbankan. . Paling susah untuk direlakan emosi dan perasaan. . Tetapi sekali berjaya, itu adalah kemenangan buat kita. #keepmoving 
Di saat ini, rindu roommates .
Di saat ini, rindu roommates .
La ni p kenduri boleh sat2 ja, semua busy kena balik awal,berjalan nak balik dah terserempak dengan pengantin maka di sini lah hasilnya gambar. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Tahniah Syikin, semoga diberkati selalu๐Ÿ˜Š
La ni p kenduri boleh sat2 ja, semua busy kena balik awal,berjalan nak balik dah terserempak dengan pengantin maka di sini lah hasilnya gambar. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Tahniah Syikin, semoga diberkati selalu๐Ÿ˜Š
Bawak cikton p Karnival Yayasan Sultanah Bahiyah..Borong gula & beras

Semangat minta selfie nak share kat group..depa lagi advanced la ni๐Ÿ˜„
Bawak cikton p Karnival Yayasan Sultanah Bahiyah..Borong gula & beras Semangat minta selfie nak share kat group..depa lagi advanced la ni๐Ÿ˜„
Pengantin busy. ๐Ÿ˜‹
#girls0408
Ptm Utara 2/2017
#IIUM
#19/5/2017
Salam nisfu Syaaban
#countingdays
Alhamdulillah.
.
Mudah kan semua,berikan ketabahan dan ketenangan.
Alhamdulillah. . Mudah kan semua,berikan ketabahan dan ketenangan.
Banyak perkara dalam hidup kita tidak akan selesai dengan 'complaints'. Kadang2 complaint banyak pun akan sakit kan hati sendiri.

Sesetengah perkara harus ada complaints sebagai usaha penambahbaikkan, janji complaints disampaikan kepada pihak yang patut.

Dari banyak complaint lebih baik kita buat. Hasilnya lebih menenangkan.๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
Banyak perkara dalam hidup kita tidak akan selesai dengan 'complaints'. Kadang2 complaint banyak pun akan sakit kan hati sendiri. Sesetengah perkara harus ada complaints sebagai usaha penambahbaikkan, janji complaints disampaikan kepada pihak yang patut. Dari banyak complaint lebih baik kita buat. Hasilnya lebih menenangkan.๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
My two beautiful girls. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ada lagi 4.
.
Nanti jadi bridesmaid Makteh. Makteh upah cekak/tudung blink2 naa.

Love u lah
My two beautiful girls. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ada lagi 4. . Nanti jadi bridesmaid Makteh. Makteh upah cekak/tudung blink2 naa. Love u lah