an online Instagram web viewer
  • hallencliqeurs
    Hallen Cliqeurs
    @hallencliqeurs

Images by hallencliqeurs

Budaya bisa jadi cukang lantaran manusa hirup jeung huripna.
Loba conto, bangsa nu bisa ngamangpaat keun budayana ka asup bangsa-bangsa anu pinujul.
Sabalikna, nu teu apal'  kana budaya namah, loba nu ka silih batur. . . .

#photography
Budaya bisa jadi cukang lantaran manusa hirup jeung huripna. Loba conto, bangsa nu bisa ngamangpaat keun budayana ka asup bangsa-bangsa anu pinujul. Sabalikna, nu teu apal'  kana budaya namah, loba nu ka silih batur. . . . #photography 
Rest in Peace , Legend . Nicky Hayden #69 . . .
#ripnickyhayden#69
Always in my heart , Champ. RIP Nicky #69 . .

#restinpeace
Sumujud ka indung nu Rahayu 
Sumerah ka Bapa nu ngayuga 
Syareat na pelantara nu ngageularkeun urg ka dunya..!! . . .
#latepost #webstagram #photography #random#like4like #photofreday
ajining dhiri soko lathi lan budi . . .

Sugeng Enjing 
#photography #likeforlike
Ngamumule Adat 
Ngamumule Budaya 
Ngamumule Bahasa 
Sami sareng memperjuangkeun Bangsa katut Nagara na... Ulah_gengsian_najan_aya_Dina_kamoderna 
Wilujeung . . .
#photography
Ngamumule Adat Ngamumule Budaya Ngamumule Bahasa Sami sareng memperjuangkeun Bangsa katut Nagara na... Ulah_gengsian_najan_aya_Dina_kamoderna Wilujeung . . . #photography 
Urip iku terus mlaku, bebarengan karo wektu,sing bisa gawa lakumu, supaya apik 
nasibmu. . . . 
#photography
Urip iku terus mlaku, bebarengan karo wektu,sing bisa gawa lakumu, supaya apik nasibmu. . . . #photography 
“Memayu hayuning pribadi; memayu hayuning kulawarga;memayu hayuning sesama; memayu hayuning bawana”. . . .

#photography
“Memayu hayuning pribadi; memayu hayuning kulawarga;memayu hayuning sesama; memayu hayuning bawana”. . . . #photography 
PUNK HARI INI . .

#photography
Ulah ngan saukur ningali rupa atanapi pakaian na kawas jalma kaya... Hate na mah balajred... Teu beda parawan ayeuna, Chasing mah hade mantap weh aduhay.
Tapiiiii, jeuro na baaaaaaajreeeeddd waaa setang seheur beunang.

Wilujeung
. . .

#latepost
#photobooth
#like4like
Ulah ngan saukur ningali rupa atanapi pakaian na kawas jalma kaya... Hate na mah balajred... Teu beda parawan ayeuna, Chasing mah hade mantap weh aduhay. Tapiiiii, jeuro na baaaaaaajreeeeddd waaa setang seheur beunang. Wilujeung . . . #latepost  #photobooth  #like4like 
Mun aya nu nanyakeun keur usum naon? 
Bejakeun keur usum raribut, antara golongan, golongan nu mawa Agama jeung golongan nu mawa Nagara .
Ayat ayat Qur'an tercecer, rek milari kamana bener jeung adilna MANUSA 
#Lalajo_weh_ahhhh
#photography 
#like4like
Mun aya nu nanyakeun keur usum naon? Bejakeun keur usum raribut, antara golongan, golongan nu mawa Agama jeung golongan nu mawa Nagara . Ayat ayat Qur'an tercecer, rek milari kamana bener jeung adilna MANUSA #Lalajo_weh_ahhhh  #photography  #like4like 
Kembang soca mustika Abah di pawenangan 
Kade hideup, 
Sing bisa ngasuh wujud ku ilmu pangaweruhna 
Sing bisa Ngajaga Rasa ku pangabisa na 
Sing bisa nalungtik Bathin ku pangarti na 
#Mepeling_Diri
Kembang soca mustika Abah di pawenangan Kade hideup, Sing bisa ngasuh wujud ku ilmu pangaweruhna Sing bisa Ngajaga Rasa ku pangabisa na Sing bisa nalungtik Bathin ku pangarti na #Mepeling_Diri 
Omat dina nanjerkeun budaya ulah dugi ka Jati diri , ka silih Leungit ka Asih geus puguh budaya na makin ka silih ku junti panah. Saur dalang ge , Silih ma'lum , Silih hampura eta jimat nu pang Ampuh - ampuhna. 
Ulah era nyarios ku basa Sunda , najan ku robah na Jaman iwal ti hideup . Nuluykeun generasi. Dina basa Aya rasa dina rasa sing tepi kana sajeroning Ati.

Hatur Nuhun. . . . .
#photography
Omat dina nanjerkeun budaya ulah dugi ka Jati diri , ka silih Leungit ka Asih geus puguh budaya na makin ka silih ku junti panah. Saur dalang ge , Silih ma'lum , Silih hampura eta jimat nu pang Ampuh - ampuhna. Ulah era nyarios ku basa Sunda , najan ku robah na Jaman iwal ti hideup . Nuluykeun generasi. Dina basa Aya rasa dina rasa sing tepi kana sajeroning Ati. Hatur Nuhun. . . . . #photography 
Myshootby . . .
#photography #random
Selagi masih di beri Nafas hidup Jadilah manusia yang banyak manfaat untuk masyarakat . Kurangi kesombongan dan hal ikhwal yang Menyakiti oranglain.
Kualitas manusia diukur dari ikhtiar dan Karya nya .. Salam jum'at mubarok .. . . .
#photography
Selagi masih di beri Nafas hidup Jadilah manusia yang banyak manfaat untuk masyarakat . Kurangi kesombongan dan hal ikhwal yang Menyakiti oranglain. Kualitas manusia diukur dari ikhtiar dan Karya nya .. Salam jum'at mubarok .. . . . #photography 
Selamat pagi semua , Syukuri hidup ini dengan Semangat & Jangan banyak mengeluh . . . .

#photography #like4like
Selamat pagi semua , Syukuri hidup ini dengan Semangat & Jangan banyak mengeluh . . . . #photography  #like4like 
City Light . . .

#photography #random #like4like