an online Instagram web viewer
  • hallencliqeurs
    Hallen Cliqeurs
    @hallencliqeurs

Images by hallencliqeurs

Ini tentang Nada tinggi...!!! Scream underground

#papa_rocknroll
ngahuleng lajeng anjeunna emut kana Purwa Daksina,,,Purwa hartosna Wiwitan,, Daksina Wekasan,,, emut kana elmu Tiwikrama,.. Wilujeung Ngamumule Kebudayaan Wayang Golek (  Rahwana )

#candid #photography #wayanggolek
ngahuleng lajeng anjeunna emut kana Purwa Daksina,,,Purwa hartosna Wiwitan,, Daksina Wekasan,,, emut kana elmu Tiwikrama,.. Wilujeung Ngamumule Kebudayaan Wayang Golek ( Rahwana ) #candid  #photography  #wayanggolek 
ngahuleng lajeng anjeunna emut kana Purwa Daksina,,,Purwa hartosna Wiwitan,, Daksina Wekasan,,, emut kana elmu Tiwikrama, .. Wilujeung Ngamumule Kebudayaan Wayang Golek ( Rahwana )

#candid #photography
ngahuleng lajeng anjeunna emut kana Purwa Daksina,,,Purwa hartosna Wiwitan,, Daksina Wekasan,,, emut kana elmu Tiwikrama, .. Wilujeung Ngamumule Kebudayaan Wayang Golek ( Rahwana ) #candid  #photography 
Selamat Pagi, peran kita di dunia boleh silih berganti, Yang Terpenting Adalah peran kita selalu Membawa Kebermanfaatan  bagi Kemanusiaan dengan Semangat hidup terbaik.. * Wasallam *

#candid #photobooth #photography
Selamat Pagi, peran kita di dunia boleh silih berganti, Yang Terpenting Adalah peran kita selalu Membawa Kebermanfaatan bagi Kemanusiaan dengan Semangat hidup terbaik.. * Wasallam * #candid  #photobooth  #photography 
Be the soul of Leadership

#photography
Wilujeung....!!!! #photobooth
Siapa kah dia Musisi Terkenal dengan Alunan suara merdu ??
Siapa kah dia Musisi Terkenal dengan Alunan suara merdu ??
Wilujeung kanca - kanca nu dimana wae,, sing sarehat , sing panjang umurna,,alus pamilik rezekina sareng sadayana..Sing sobar , sing taat lan Tawekel ..nu di pikayaah  ku kanjeng Gusti . Amien ya rabb...Sembah kapihatur kaula...nun..
.
.
#candid #photography
Wilujeung kanca - kanca nu dimana wae,, sing sarehat , sing panjang umurna,,alus pamilik rezekina sareng sadayana..Sing sobar , sing taat lan Tawekel ..nu di pikayaah ku kanjeng Gusti . Amien ya rabb...Sembah kapihatur kaula...nun.. . . #candid  #photography 
my shoot by
.
.
.
#photography #likeforlike
Katerangan geus mere beja yen iyeu Karusakan dunya teh ku polah - polahna Manusa.
Ulah Nepi ka Jati salah Ka Junti Kanca. 
Tuh tingali Tutunggul nu Paren tunggul nu Tugur di Luhur Kubur
Tetengger anu Hempak di Taman Pahlwan. Lain Tutunggul Tempat Pamuyungan, Lain Tetenggeur Tempat Pamujaan. Tapi Hareos beja Ka urang Sarerea Pikeun Neruskeun Bajuang dina Alam Merdeka...Kucara Nu Terpuji.

Hatur nuhun sadayana

#candid #photography #wayanggolek#gatotkaca
Katerangan geus mere beja yen iyeu Karusakan dunya teh ku polah - polahna Manusa. Ulah Nepi ka Jati salah Ka Junti Kanca. Tuh tingali Tutunggul nu Paren tunggul nu Tugur di Luhur Kubur Tetengger anu Hempak di Taman Pahlwan. Lain Tutunggul Tempat Pamuyungan, Lain Tetenggeur Tempat Pamujaan. Tapi Hareos beja Ka urang Sarerea Pikeun Neruskeun Bajuang dina Alam Merdeka...Kucara Nu Terpuji. Hatur nuhun sadayana #candid  #photography  #wayanggolek #gatotkaca 
Man ' Arofa Nafsahu Faqad ' Arofa robbahu *saha - saha anu geus Nyaho Ka dirina sorangan geus Tangtu Nyaho Ka pangerana

Waman ' Arofa robbahu Faqad Jahilah Nafsahu - Jeung saha - saha, Anu geus Nyaho Ka Pangeran, Tangtu ngarasa bodo dirina ,karena tangtu ka harti si Jasad moal bisa usik malik. Lamun teu di daya upayakeun ku Pangerana. * Jumbar Kolbu * ------------------------------------
#candid #photography #webstragram #like4like #godblessus
Man ' Arofa Nafsahu Faqad ' Arofa robbahu *saha - saha anu geus Nyaho Ka dirina sorangan geus Tangtu Nyaho Ka pangerana Waman ' Arofa robbahu Faqad Jahilah Nafsahu - Jeung saha - saha, Anu geus Nyaho Ka Pangeran, Tangtu ngarasa bodo dirina ,karena tangtu ka harti si Jasad moal bisa usik malik. Lamun teu di daya upayakeun ku Pangerana. * Jumbar Kolbu * ------------------------------------ #candid  #photography  #webstragram  #like4like  #godblessus 
Assallamuallaikum wr. wb.

Langkung Tipayun urang Panjatkeun Puji Sinareng syukur Kailahirabbi... Nu mana Kalayan Hidayah Sareng inayahna, Urang sadaya tiasa Kempel dina ka'ayaan sehat wal'afiat..Amien..Ya Rabb..Sing Mugo gusti Alloh Nyaah ka urang sadayana sareng kaluargina sareng sahabat - sahabat na. * Jumbar Kolbu *

____________________________________
#candid #photography #webstragram #like4like #godblessus
Assallamuallaikum wr. wb. Langkung Tipayun urang Panjatkeun Puji Sinareng syukur Kailahirabbi... Nu mana Kalayan Hidayah Sareng inayahna, Urang sadaya tiasa Kempel dina ka'ayaan sehat wal'afiat..Amien..Ya Rabb..Sing Mugo gusti Alloh Nyaah ka urang sadayana sareng kaluargina sareng sahabat - sahabat na. * Jumbar Kolbu * ____________________________________ #candid  #photography  #webstragram  #like4like  #godblessus 
Kasenengan jeung Kabagjaan teh teu bisa diukur tina dunya wungkul.

Pujastuti hidep di tampi ku kadua leungeun .
.
.
#candid #photography
Kasenengan jeung Kabagjaan teh teu bisa diukur tina dunya wungkul. Pujastuti hidep di tampi ku kadua leungeun . . . #candid  #photography