an online Instagram web viewer
  • izzati_ismail
    Izzati Binti Ismail
    @izzati_ismail

Images by izzati_ismail

#Shawl sama kaler dengan #Langsir dan #Cadar πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#Hijabster 😝
Xsmpai lagi 12 jam...
Rindu doh πŸ˜“πŸ˜“
Xsmpai lagi 12 jam... Rindu doh πŸ˜“πŸ˜“
2 hari lepas tgk majalah 3..
Kabo ke laki, dapnyee lemang puyuk keraa...
.
Tengok2 tok laki beli wat bekal sahur tgh jalan 😁😁
Siap rendang lagi..
2 hari lepas tgk majalah 3.. Kabo ke laki, dapnyee lemang puyuk keraa... . Tengok2 tok laki beli wat bekal sahur tgh jalan 😁😁 Siap rendang lagi..
Harini ngelas kite buke pose ng die..
Die plok ade booking..
Buke sorang la kitee..
.
Smartnye berbaju melayu....Laki sape la ni πŸ˜„πŸ˜„
Harini ngelas kite buke pose ng die.. Die plok ade booking.. Buke sorang la kitee.. . Smartnye berbaju melayu....Laki sape la ni πŸ˜„πŸ˜„
Alhamdulillah..
Selamat Berbuka.
.
#DoneMasak πŸ˜„πŸ˜„
#PaprikCampur 
#SupSayurCampurCendawan
Try skali xmo dh sabun lain 😁
.
#RedBella
#RedBellaBodywash
#Mandi2KurusMandi2Putih
#Iftar #Ramadhan22
#PaprikCampur..
Lauk 2 in 1..
Lauk ade..Sayur ade..Senang πŸ˜„
Jum pasang pelita raya πŸ˜„πŸ˜„
Jum pasang pelita raya πŸ˜„πŸ˜„
#Done masak πŸ˜‚
.
#Tomyam
Tok laki kabo nk g bazar..Kite pun kirim..
.
" Beli sagu gula melaka se..Pahtu beli r puding.."
.
Die : Ok..Klu kuih sagu xdok?
.
"Beli r bronok ke.."
.
Die : Ok...
.
Dari dapur jerit..."Beli puding caramel klu ade.."
.
Die diam............"Ok"
.
Dalam hati..Mesti die beli creampuff kekgi...
.
Tgk2 die balik, betul die beli #CREAMPUFF πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Creampuff dgn puding caramel pun dok kenal πŸ˜‚πŸ˜‚
Tok laki kabo nk g bazar..Kite pun kirim.. . " Beli sagu gula melaka se..Pahtu beli r puding.." . Die : Ok..Klu kuih sagu xdok? . "Beli r bronok ke.." . Die : Ok... . Dari dapur jerit..."Beli puding caramel klu ade.." . Die diam............"Ok" . Dalam hati..Mesti die beli creampuff kekgi... . Tgk2 die balik, betul die beli #CREAMPUFF  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Creampuff dgn puding caramel pun dok kenal πŸ˜‚πŸ˜‚
Hahahahaa...
#MudahTerhibur
Untuk menghilangkan rasa haus atau dahaga yg teramat ketika puasa dgn cuaca panas seperti ini amalkan membaca Surah Al-Kautsar ini sebanyak 7x hembus sebelum minum air ketika berbuka atau sahur nescaya tidak akan haus dgn izin Allah walaupun di campak di padang pasir...
Sama sama kita amalkan..
.
#Ilmu
#Info
Untuk menghilangkan rasa haus atau dahaga yg teramat ketika puasa dgn cuaca panas seperti ini amalkan membaca Surah Al-Kautsar ini sebanyak 7x hembus sebelum minum air ketika berbuka atau sahur nescaya tidak akan haus dgn izin Allah walaupun di campak di padang pasir... Sama sama kita amalkan.. . #Ilmu  #Info 
Utk kesekian kalinya dilanda sindrom..
Nk masak ape harini πŸ˜‚πŸ˜‚
Hari2 lauk ayam...
Utk kesekian kalinya dilanda sindrom.. Nk masak ape harini πŸ˜‚πŸ˜‚ Hari2 lauk ayam...
Kalau sejadah bentang terbalik pun, Sujud tetap arah kiblat. Terpesong mana pun manusia tu, Suatu hari nanti pasti terdetik untuk kembali kepada Pencipta NYA. InshaAllah..
.
Demi masa..Sesungguhnya manusia kerugian..😒
Kalau sejadah bentang terbalik pun, Sujud tetap arah kiblat. Terpesong mana pun manusia tu, Suatu hari nanti pasti terdetik untuk kembali kepada Pencipta NYA. InshaAllah.. . Demi masa..Sesungguhnya manusia kerugian..😒
Tak single dan tak available πŸ˜„
.
#HusbandAndWife 
#MarriedLife 
#Love
Harini senyum lebar sbb xyh masak πŸ˜„
Org tu malas g beli lauk..
Jd mekti masak bazar je la πŸ˜„πŸ˜„ #Gslallegiant
#DoneBazarRamadhan πŸ˜„
Harini senyum lebar sbb xyh masak πŸ˜„ Org tu malas g beli lauk.. Jd mekti masak bazar je la πŸ˜„πŸ˜„ #Gslallegiant  #DoneBazarRamadhan  πŸ˜„
Harini masok cincai je..
Ni je yg ade dlm peti..
Sup sayur + ikan sepat πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#Iftar
#Ramadhan15
Harini masok cincai je.. Ni je yg ade dlm peti.. Sup sayur + ikan sepat πŸ˜‹πŸ˜‹ . #Iftar  #Ramadhan15