an online Instagram web viewer
  • qurose.co.official
    KURUS.DETOX.SIHAT.SLIM.JERAWAT
    @qurose.co.official

Images by qurose.co.official

Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.😚😚😚😚
.
1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan #SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih
.
P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.😚😚😚😚 . 1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion  utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan #SureGlowLotion  sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih  . P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion  kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
WAH TURUN 19.8KG 😱😱😱.
.
Terbaik lah adik ni. Tak sia-sia adik ni repeat order tiap2 minggu. Inilah hasilnya bila kalau betul2 tekad nak KURUS.
.
Alhamdulillah dengan tips yg sis bagi disamping consume Qurose + cara pemakanan yg betul sorang lagi berjaya lost berat badan. Katanya nak repeat lagi sebab belum capai target. In sha allah next month kita share lagi ya. Tahniah dik πŸ‘πŸ»
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
WAH TURUN 19.8KG 😱😱😱. . Terbaik lah adik ni. Tak sia-sia adik ni repeat order tiap2 minggu. Inilah hasilnya bila kalau betul2 tekad nak KURUS. . Alhamdulillah dengan tips yg sis bagi disamping consume Qurose + cara pemakanan yg betul sorang lagi berjaya lost berat badan. Katanya nak repeat lagi sebab belum capai target. In sha allah next month kita share lagi ya. Tahniah dik πŸ‘πŸ» . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Nak keluar rumah pada musim panas dah x jadi masalah πŸ‘― . #SureGlowLotion kan ada utk melindungi kulit anda. Kulit putih dan wangi dalam sekelip mata je πŸ˜πŸ™ˆ
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Nak keluar rumah pada musim panas dah x jadi masalah πŸ‘― . #SureGlowLotion  kan ada utk melindungi kulit anda. Kulit putih dan wangi dalam sekelip mata je πŸ˜πŸ™ˆ . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hai semua. Selamat pagi.🌻 Haa harini sis nak share 1 tip kurus dengan korang semua. Nak tahu tak #TEMBIKAI ni boleh buat korang kurus?πŸ‰
.
Fungsi tembikai ni boleh buat korang jadi kuat buang air kecil, yang sekali gus membantu mengeluarkan garam di dalam tubuh badan yang menyebabkan perut kembung. So kalau yg mana baru tahu tu boleh la amalkan tembikai ni. Selamat mencuba. πŸ’ͺ🏻
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
Hai semua. Selamat pagi.🌻 Haa harini sis nak share 1 tip kurus dengan korang semua. Nak tahu tak #TEMBIKAI  ni boleh buat korang kurus?πŸ‰ . Fungsi tembikai ni boleh buat korang jadi kuat buang air kecil, yang sekali gus membantu mengeluarkan garam di dalam tubuh badan yang menyebabkan perut kembung. So kalau yg mana baru tahu tu boleh la amalkan tembikai ni. Selamat mencuba. πŸ’ͺ🏻 . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Fungsi #SureGlowLotion :
.
β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
β€’ Menghaluskan kulit
β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
β€’ Memberi kelembapan berpanjangan
β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi
β€’ Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Fungsi #SureGlowLotion  : . β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) β€’ Menghaluskan kulit β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata β€’ Memberi kelembapan berpanjangan β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi β€’ Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL
.
Wowww bestnyaa #Qurose boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! πŸ‘πŸ»β€
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL . Wowww bestnyaa #Qurose  boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! πŸ‘πŸ»β€ . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitΒ (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitΒ (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
HILANG 4KG SEMINGGU.😚😚😚
.
Hai korang.. Alhamdulillah adik ni pun berjaya hilangkan berat dalam 4KG hanya dalam masa seminggu je uolss. Kalau dengar semua yg sis ajar inilah hasilnya. Kalau tak menjadi tak kan dia nak repeat order kan?
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
HILANG 4KG SEMINGGU.😚😚😚 . Hai korang.. Alhamdulillah adik ni pun berjaya hilangkan berat dalam 4KG hanya dalam masa seminggu je uolss. Kalau dengar semua yg sis ajar inilah hasilnya. Kalau tak menjadi tak kan dia nak repeat order kan? . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Alhamdulillah masalah kulit bersisik dapat diatasi dgn #SureGlowLotion πŸ‘― Sure glow akan bagi kelembapan pada kulit, so rajin2 la sapu sure glow lotion kalau nak kulit lembap.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah masalah kulit bersisik dapat diatasi dgn #SureGlowLotion  πŸ‘― Sure glow akan bagi kelembapan pada kulit, so rajin2 la sapu sure glow lotion kalau nak kulit lembap. . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
TURUN 27.2KG 😱
.
Yeayyy dapat testimoni terbaikk harini. Wahh terkejut sis dengar. Alhamdulillah adik ni hilang 27.2KG uolss. Dari 165KG turun ke 127.8KG. Syukur sis dapat bantu korang turunkan masalah berat badan.
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
TURUN 27.2KG 😱 . Yeayyy dapat testimoni terbaikk harini. Wahh terkejut sis dengar. Alhamdulillah adik ni hilang 27.2KG uolss. Dari 165KG turun ke 127.8KG. Syukur sis dapat bantu korang turunkan masalah berat badan. . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
MUKA JADI LEMBUT, WANGI & TAK BERMINYAK.
.
Nak tau power nya #sureglowlotion ni, meh cuba dulu.. Konfemm skali pkai dh jatuh cinta uolss.
.
Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍
.
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #byliyanasyf #like4like
MUKA JADI LEMBUT, WANGI & TAK BERMINYAK. . Nak tau power nya #sureglowlotion  ni, meh cuba dulu.. Konfemm skali pkai dh jatuh cinta uolss. . Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍 . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #byliyanasyf  #like4like 
SAY NO TO JUNK FOOD.
.
Anda nak turun berat, tapi masih tak tahan dengan godaan junk food kt office?
.
Junk food atau makanan ringan sangat disukai semua orang terutamanya rakyat Malaysia.
.
Makanan ringan jika anda makan, memang tak pernah cukup sesuap.  Takkan rasa puas. Sebab apa? Sebab dalam makanan ringan ini terkandungnya banyak garam, lemak dan gula.
.
Nama je makanan ringan, tapi kalori dia MasyaAllah, tinggi!! Sepaket keropok cap Menara contohnya, kalorinya lebih 500kalori!!
.
Kalau anda nak turun berat badan, anda mesti elakkan junk food. Limit kan hanya seminggu sekali atau elakkan terus lagi baik.
.
Jom, diet secara bijak!!
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
SAY NO TO JUNK FOOD. . Anda nak turun berat, tapi masih tak tahan dengan godaan junk food kt office? . Junk food atau makanan ringan sangat disukai semua orang terutamanya rakyat Malaysia. . Makanan ringan jika anda makan, memang tak pernah cukup sesuap. Takkan rasa puas. Sebab apa? Sebab dalam makanan ringan ini terkandungnya banyak garam, lemak dan gula. . Nama je makanan ringan, tapi kalori dia MasyaAllah, tinggi!! Sepaket keropok cap Menara contohnya, kalorinya lebih 500kalori!! . Kalau anda nak turun berat badan, anda mesti elakkan junk food. Limit kan hanya seminggu sekali atau elakkan terus lagi baik. . Jom, diet secara bijak!! . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
ADAKAH TELUR REBUS BAIK UNTUK TURUN BERAT BADAN?
.
Anda takut makan telur sebab takut berat badan makin bertambah?
.
Telur adalah makanan thermic tinggi yang meningkatkan metabolisma yang sekali lagi menyumbang kepada penurunan berat badan. Walaupun telur adalah makanan ideal untuk menurunkam berat badan anda, lebih baik pilih makan telur rebus atau telur separuh masak kerana perbezaan gaya masakan boleh menambah kalori hidangan telur anda.
.
Ubah tabiat pemakanan anda bermula dari sekarang. Sambil2 tu minum lah #Qurose utk mempercepatkan pembakaran lemak dlm badan. Nak kurus & sihat kena ada usaha πŸ’ͺ🏻
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
ADAKAH TELUR REBUS BAIK UNTUK TURUN BERAT BADAN? . Anda takut makan telur sebab takut berat badan makin bertambah? . Telur adalah makanan thermic tinggi yang meningkatkan metabolisma yang sekali lagi menyumbang kepada penurunan berat badan. Walaupun telur adalah makanan ideal untuk menurunkam berat badan anda, lebih baik pilih makan telur rebus atau telur separuh masak kerana perbezaan gaya masakan boleh menambah kalori hidangan telur anda. . Ubah tabiat pemakanan anda bermula dari sekarang. Sambil2 tu minum lah #Qurose  utk mempercepatkan pembakaran lemak dlm badan. Nak kurus & sihat kena ada usaha πŸ’ͺ🏻 . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Assalamualaikum. Good morning semua.πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
.
.
Ada yg diet berbulan bulan tp berat tetap x turun, tp bila consume #Qurose x smpai 2minggu dah nampak hasil πŸ˜πŸ’ƒ
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
Assalamualaikum. Good morning semua.πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . . Ada yg diet berbulan bulan tp berat tetap x turun, tp bila consume #Qurose  x smpai 2minggu dah nampak hasil πŸ˜πŸ’ƒ . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
1 BOX TURUN 10KG .
Wowww 😱 bestnya adik ni box pertama dah turun 10KG. Kawan2 dah tegur nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar. Siap nak repeat order lagi tau. Sape yang tak happy bila dah kurus kan??😍 Thanks sebab percayakan #Qurose .
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
1 BOX TURUN 10KG . Wowww 😱 bestnya adik ni box pertama dah turun 10KG. Kawan2 dah tegur nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar. Siap nak repeat order lagi tau. Sape yang tak happy bila dah kurus kan??😍 Thanks sebab percayakan #Qurose  . . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitΒ (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitΒ (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Cara mkn #Qurose 🌹:
.
🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas.
.
πŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
πŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum lunch.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan
.
Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas.
.
APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ»
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
Cara mkn #Qurose  🌹: . 🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas. . πŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum dinner. . πŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum lunch. -Minum 30minit sebelum dinner. . ❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan . Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas. . APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ» JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘ŒπŸ» . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Β  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Penangan PUTIH DALAM MASA 3 SAAT #sureglowlotion 😈😈😈😈😈
.
Wow #sureglowlotion dah macam goreng pisang order masuk non-stop. Harini dah 2 kali abang posmen datang pickup #sureglowlotion. πŸ˜…Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #SureGlow .Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls semua kurus cantik. Take note ya stok terhad uolss.😚😚😚😚
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Penangan PUTIH DALAM MASA 3 SAAT #sureglowlotion  😈😈😈😈😈 . Wow #sureglowlotion  dah macam goreng pisang order masuk non-stop. Harini dah 2 kali abang posmen datang pickup #sureglowlotion . πŸ˜…Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #SureGlow  .Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls semua kurus cantik. Take note ya stok terhad uolss.😚😚😚😚 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay πŸ‘Œ . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri